Top navigatie

Montage

Monteren van onze reclamezuilen:

Het is mogelijk om zelf de reclamezuil te plaatsen aan de hand van onze instructies maar wilt u dit niet dan kunnen wij een monteur of 2 monteurs mee sturen. Wilt u zelf een handje helpen dan bespaard u al snel € 350,- ex btw  Bij reclamezuilen boven de 3000mm komen wij altijd met 2 monteurs.

 

De kosten van het monteren :

De kosten hangen af van de situatie, als wij alleen hoeven de graven in de volle grond dan zijn de kosten relatief laag wij adviseren dan ook altijd een montage met snel beton dan is de klus vaak binnen een halve dag gedaan,  daarbij komen dan nog wel reiskosten. De reiskosten hangen af van de uitvoering van de reclamezuil en worden altijd in een offerte vermeld.

 

Aansluiten electra:

Onze monteurs zijn geen elektriciens en de reclamezuilen zullen dan ten alle tijden stekker klaar worden aangeleverd, wel is het mogelijk om een grondkabel eraan te maken en te leggen naar het eerst volgende stroom punt dit kan in overleg.

 

 

Straatwerk:

Straatwerk wordt op uurtarief uitgevoerd omdat wij hier geen indicatie voor kunnen geven de kosten hiervan worden in een offerte gegeven.